Privatlivspolitik

Privatdatapolitik – Kristins Sundhedsslot

Information angående den nye persondatabeskyttelsesforordning

Indsamling af personoplysninger

Når du logger ind i mit online booking-system giver du hermed lov til, at jeg må registrere de oplysninger, som du taster ind. Jeg bruger dit navn, telefon og mail til at vide hvem du er og til at kunne kontakte dig i forbindelse med dine bookinger hos mig.

Derudover skriver jeg, hvis du kommer til behandling hos mig, lidt ned om årsagen/årsagerne til, at du søger behandling hos mig og eventuelt også om dine tidligere sygdomme, gener, operationer mm., se yderligere nedenstående, samt hvilke behandlinger jeg benytter.

Når du kommer til mig i ernæringsterapi, zoneterapi og massage indsamler jeg oplysninger om dig for at jeg bedst muligt kan tilrettelægge dit ernæringsterapeutiske, zoneterapeutiske og massage forløb.

Disse personoplysninger er alle slags informationer der i et eller andet omfang kan henføres til dig, det er derfor både informationer om dit navn, adresse og lignende, men det er også informationer om dit helbred og dit liv generelt som jeg kan bruge for at rådgive dig bedst muligt. Det sker f.eks. hvis du bestiller en konsultation eller et ernæringsterapeutisk eller zoneterapeutisk eller massage forløb.

Personoplysninger i forbindelse med konsultation i ernæringsterapi er mere detaljeret end ved konsultation i zoneterapi og massage.

Oplysninger i forbindelse med konsultation

I forbindelse med konsultation indsamler jeg blandt andet information om:

  • Navn, adresse, fødselsdag- og år, telefonnummer og e-mail-adresse
  • Oplysninger om aktuelle og tidligere helbredsforhold
  • Oplysninger om tidligere og nuværende sygdomme, symptomer, livstil, familie- og arbejdsmæssige forhold, brug af medicin, kosttilskud, mm.
  • Vejledningsforløb, effekt, eventuelt andre reaktioner mm.

Du bestemmer selv, hvor detaljeret oplysninger du ønsker at give.

Disse oplysninger gemmer jeg, da jeg kan bruge dem fremadrettet, når du kommer til behandling hos mig. Jeg gemmer alle disse oplysninger op til 5 år, fra din sidste behandling hos mig. Det gør jeg både af skatte tekniske årsager, men også hvis mine kunder vender tilbage efter 1-4 år og ønsker behandling igen, og så er det praktisk at kunne hive de gamle oplysninger frem igen. 

Sikkerhed

Jeg har truffet organisatoriske og tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid mod lovgivningen. Henvendelser via e-mail sker med en SSL krypteret forbindelse (dvs. via gmail hvor Google er GDPR compliant). Booking systemet (web-booking) som jeg bruger er også SSL krypteret. Henvendelser via telefon (tale eller sms) eller Messenger er ikke krypteret.

Samtykke, indsigt og klager

Første gang du kommer i ernæringsterapi eller zoneterapi bliver du bedt om at give samtykke til min behandling af dine personoplysninger i henhold til denne Privatdatapolitik. 

Du har altid ret til at få oplyst hvilke personoplysninger jeg har om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger anvendes.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail, samt helbredsoplysninger mm. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, jeg behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Sletning af data

Du kan til enhver tid bede om at få slettet dine data hos mig, dog skal du vide, at hvis du ønsker behandling igen, så skal du oprette dig på ny. Har du betalt med mobile pay, fået indberettet behandlinger til Danmark eller forsikringsselskab eller pensionselskab, vil dit navn dog figurere i mit regnskab, som jeg skal gemme i 5 år, og kan ikke slettes før der.

Kontakt

Hvis du ønsker, at gøre brug af dine rettigheder til f.eks. opdatering, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger, eller hvis du har spørgsmål til denne Privatdatapolitik, kan du kontakte mig på følgende adress:

Kristins Sundhedsslot

CVR: 39491826

Hyltebjerg Allé 33, 3th

2720 Vanløse

e-mail: sundhedsslot@gmail.com

Tel. 30440048